ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU Držao devojku zaključanu u stanu, pa je tukao i mučio, a evo kako se branio u tužilaštvu 

M. Lj. (33) koga je devojka (28) prijavila za otmicu, zlostavljanje i mučenje, saslušan je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tom prilikom negirao je izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana.

Kako navode iz tužilaštva, postoji bojazan da će osumnjičeni u kratkom roku ponoviti krivično delo (nasilje nad devojkom), kao i da će uticati na svedoke. Sud je ovaj predlog tužilaštva usvojio i M.LJ. odredio pritvor do 30 dana.

U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

„Danima je držao pod ključem“

Nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

– Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću gde ju je nakon svađe nazivao pogrdnim imenima, a kada je želela da mu pobegne on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom trenutku uspela je da pobegne nasilniku i ode kod lekara. Tamo su joj konstatovali teške telesne povrede, a od udaraca u glavu pukla joj je bubna opna – kaže izvor blizak celom slučaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare