NOVE OPTUŽBE POSLE DISKVALIFIKACIJE Zadrugari ne štede Miljanu, otkrili šta je sramno uradila: Niko ne veruje na šta je spremna

Zadrugarke Milica Veselinović i Anita Stanojlović vodile su razgovor o tome kakve muškarce vole, pa su se dotakle i Miljane Kulić, koja je diskvalifikovana i u ovoj sezoni „Zadruge“.

Meni su svi muškarci bili tamni – rekla je Milica.

– Ja volim crno – rekla je Anita, na šta se Milica nadovezala:

– Ja kažem: „Gde plavuša dođe po svoje, tu crnka pakuje kofere“ – rekla je Milica, aludirajući na Mariju i Miljanu Kulić.

Milica je potom otkrila da Nišlijka prilikom napuštanja „Zadruge“ sa sobom ponese i stvari koje nisu njene i da je tako sada odnela naočare koje pripadaju Veselinovićevoj.

– Miljana mi je odnela naočare.. Svake godine kad se diskvalifikuje, svaki put ponese i nešto moje. Prošle godine je otišla u mojim papučama, sad naočare, trenerka… – istakla je Milica.

Podsetimo, Miljana Kulić je zbog svojevoljnog napuštanja imanja u Šimanovcima diskvalifikovana, zbog čega će je „TV Pink“ tužiti. Takođe, zbog nepoštovanja ugovora koji je potpisala, Kulićeva je u obavezi da plati 100.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare