„PRESREĆNI SMO ŠTO NAM SE VRATILO DETE“ Oglasila se majka dan nakon što je pronađena devojčica (14) za kojom se 9 dana tragalo: „Policija istražuje slučaj“

Majka E. M. (14) iz Ćuprije, koja je juče pronađena nakon 9 dana potrage, priča za „Blic“ da su presrećni i da im je sada najvažnije da su ponovo sa svojom ćerkom!

Podsetimo, E.M. (14) je nestala u noći između srede i četvrtka prošle nedelje kada je napustila kuću. Policija je intenzivno tražila devojčicu, ali nijedan trag nije bio uspešan. Sve do sinoć kada su policijski službenici pronašli devojčicu u jednom stanu u Beogradu.

– Komšije prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z.K. (20) – rekao je izvor „Blica“.

Još uvek nisu poznate okolnosti i detalji devojčicinog nestanka i kako je stigla do Beograda.

Podsetimo, porodica je danima unazad objavljivala potresne apele, a nakon što devojčice nije bilo danima postali su očajni. Srećom, ona je pronađena živa i zdrava.

– Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli – rekla je Nataša.

Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja.

Devojčica te noći nije ponela telefon sa sobom, što je bila otežavajuća okolnost za nadležne organe i potragu za E.M. (14)

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare