VIKI MITROVIĆ ORGIJALA KOD LUKASA! Zadrugarka posle izlaska OVERILA svaku prostoriju u folkerovom stanu!

Viktorija Viki Mitrovićkontroverzna bivša zadrugarka, napravila je niz skandala u petoj sezoni „Zadruge“, o čemu se priča i dan-danas, a njen potez od sinoć izazvaće lavinu komentara.

Viki u ludom provodu

Naime, Viki je izašla u ludi provod u jednom prestoničkom klubu, a potom završila u stanu pevača Ace Lukasa. Viki se uslikala u Acinom luksuznom stanu, gde je pozirala u kuhinji, toaletu, dnevnom boravku, ali i sa popularnim pevačem. Sve ovo je objavila kao jedan post i isključila komentare na na istom.

Viki je usnimila i kako uživa u Acinom dnevnom boravku. Slušali su muziku, a na stolu je bilo neko flaša alkohola. Na snimku koji je objavila se jasno može čuti i Acin glas.

POGLEDAJTE SLIKE OVDE

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Aca dovodi u vezu sa nekom bivšom zadrugarkom. Pevačica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić više puta je tokom „Zadruge 5“ aludirala da ima nešto sa ovim pevačem, zbog čega je jednom prilikom Marko Osmakčić raskinuo sa njom. Inače, Marko je i Viktorijin bivši dečko, a njihova skandalozna veza je obeležila petu sezonu ovog rijalitija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare