PORODILA SE MILICA MANDIĆ Sinu dali ime koje znači „dar od Gospoda“, njen muž podelio srećne vesti: „Hvala ti, najhrabrija!“

Porodila se sportistkinja Milica Mandić, a lepe vestio saopštio je njen suprug.

Naime, srpska reprezentativka u Tekvondu na svet je donela dečaka. Ponosni roditelji su mu dali ime Mateja.

– Naš Mateja stigao na svet. Hvala ti Milice ljubavi, najbolja i najhrabrija. Volim te! – poručio je suprug Marko.

Ime Mateja je muško ime hebrejskog porekla i označava „dar od Gospoda“.

Podsetimo, Milica je nedavno otkrila kako se osećala u trudnoći, pre samog porođaja.

Trudnoću podnosim sjajno! Sve je super, iskreno dobro se osećam, lepo ide sve za sada. Marko i ja jedini znamo za pol bebe! Neki deo porodice ne želi da zna pol, pa neću ni otkrivati. Oko imena se još uvek malo dvoumimo – poručila je Milica sredinom januara za „Blic“.

Inače, u septembru tokom 2021. godine najbolja srpska sportistkinja svih vremena Milica Mandić stala je na „ludi kamen“. Ona i njen izabranik Marko Đuričić su jedno drugom tada izgovorili sudbonosno „da“.

Miličin muž poznat je javnosti kao njen najveća podrška, a svi se sećaju kako joj je poleteo u zagrljaj nakon što se ove godine vratila sa Olimpiskih igara u Tokiju sa zlatnom medaljom.

Milica je jednom prilikom otkrila da je njihov prvi susret bio posebno sudbonosan.

– Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me – ispričala je Milica u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi” na K1.

Sa druge strane, Marko je ispričao kako se zaljubio u Milicu.

– Milica Mandić motiviše ostale devojke, motivisanost i patriotizam su njen poseban kvaltet i odlika, kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula „Srbija“ i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila – poručio je za „RTS“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare