SKANDAL! UHAPSITE I DEPORTUJTE RONALDA! Kristijano na stubu srama, a hvatanje za POLNI ORGAN će ga SKUPO KOŠTATI! (VIDEO) 

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo je u derbiju 25. kola saudijskog prvenstva podbacio i napravio nekoliko skandaloznih poteza u porazu njegovog Al Nasra kod Al Hilala (2:0).

Izrevolitrao je poraz Ronalda jer je Al Nasr šest kola pre kraja otvorio put do titule vodećem Al Itihadu, koji ima tri boda više i utakmicu manje.

Krisrtijano je ponašanjem koje nismo viđali u njegovoj bogatoj karijeri prema suparničkim igračima i navijačima podigao veliku prašinu! Prvo je u 11. minutu šokirao bezdušnom reakcijom na to što mu se saigrač onesvestio, a nakon toga je u 57. minutu grubo, pravim MMA zahvatom oborio protivnika, za šta mu je engleski sudija Mihael Oliver dao samo žuti karton. Posle svega je izlazeći sa terena na provokativno skandiranje suparničkih navijača „Mesi, Mesi“ reagovao tako da se gledajući prema njima uhvatio za polni organ!

Ronaldovo hvatanje za genitalije šokiralo je Saudijce, ali i nateralo na konkretne mere. Naime, Nouf bin Ahmed, ugledna pravnica i profesorka na Univerziteta u Ženevi, savetnica u međunarodnim sporovima i arbitar u službi UN-a objavila je na Tviteru da će saudijskom državnom tužilaštvu podneti kaznenu prijavu.Tačnije, zahtev za hapšenje i deportaciju Kristijana Ronalda, piše Informer.

 Njegov postupak hvatanja za genitalije je kazneno delo javne nepristojnosti, koje ako ga počini strani državljanin, za sobom povlači hapšenje i proterivanje – napisala je i dodala:

– Uopšte ne pratim sport. Čak i ako su navijači Al Hilala provocirali Kristijana, on nije smeo tako da reaguje. Njegov postupak je zločin, a  njegov napad na suparničkog igrača je toliko agresivan da je i to kažnjivo.

Ronaldo je početkom godine potpisao do 2025. za Al Nasr, a ako je već sada pred pucanjem, ostaje da se vidi kako će „izgurati“ do kraja. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare