RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ HITNO KRENULI ZA BEOGRAD: Spakovali kofere čim su videli da se potukla sa Zvezdanom, OVO im je plan

Anđela Đuričić žestoko se sukobila sa Zvezdanom Slavnićem, nakon što je ona saznala da ju je prevario sa Majom Marinković. Pljuštale su psovke, ali ništa manje i udarci, zbog čega su njeni roditelji navnodno rešili da je izbave iz rijalitija.

Kako mediji prenose, njeni roditelji su krenuli ka Srbiji i odlučili su da preduzmu hitne mere.

– Jako su se potresli kada su videli Anđelu kako jeca, povređuje se i ima nervni slom. Iako ne opravdavaju njene postupke u rijalitiju, oni su odlučili da joj ovoga puta pruže podršku. Nisu mogli da ostanu imuni na to što joj je dvadeset godina stariji čovek, sa kriminalnim dosijeom, udario šamar. Spakovali su stvari i rešili su da odmah dođu u Srbiju, i to sa advokatima. Planiraju da prijave Zvezdana za nasilje koje vrši nad njihovom ćerkom. Predložiće da Anđela ide na veštačenje kod psihijatra, kako bi dokazali da nije sposobna da ostane i dalje u Zadruzi. Učiniće sve da je spase – rekao je izvor, prenosi Kurir.

Podsetimo, Anđela Đuričić kažnjena je sa milion dinara zbog vređanja produkcije tokom emisije.

Ona je konstantno napadala produkciju i tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem, Veliki šef je doneo odluku da se Anđela kazni sa milion dinara zbog kršenja pravila ugovora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare