ANĐELI POZLILO, MAJA SVE PRIZNALA O SLAVNIĆU, PALE MASKE! Starleta više ne krije šta oseća prema Zvezdanu! 

Kontroverzna zadrugarka Maja Marinković tokom izlaganja u Beloj kući, otkrila je javno da je Zvezdan Slavnić njen tip muškarca, nije više želela da krije da je privlači.

Starleta nije marila za ljubomornu ljubavnicu, pa je rešila da Zvezdanu Slavniću otkrije da je izuzetno privlači.

– Imam svoj tip muškarca i ako kada pogledaš moje tipove, nigde veze sa vezom. Ja volim kad je neko šmeker, mangup, a da nije seljačina. U spoljnom svetu ne bih prošla pored mojih izbora. Zvezdane nemoj da se ljutiš, ali on je gradski mangup, stvarno dobro izgleda. Nema mi ništa seljački u sebi, dobar je frajer ali neću sad da produbljujem. Ali Zveki da si dobar frajer, dobar si, privlačan si, slagala bih ako bih rekla drugačije – kazala je Maja Marinković, prenosi Informer.

Zvezdan Slavnić se zahvalio Maji na lepim rečima, pa joj uzvratio komplimentima, što se njegovoj ljubavnici Anđeli Đuričić nije dopalo.

Mladoj frizerki je u jednom pozlilo od ljubomore, kada je čula da njen dečko smeška Maji.

– Majo prelepa si žena, hvala na lepim rečima.  Ti si jako privlačna! Ja da nisam sa Anđelom, ko zna šta bi bilo – rekao je kroz osmeh Zvezdan

Nedavno je u rijalitiju usledio šok obrt kada je Marinkovićeva istakla da ima tajni plan za Zvezdana Slavnića.

– Zvekija gotivim jako, baš ga gotivim. Fizički, kao nekoh ko važi za mangupa i nekog ko ima stav muškarca, da. Ali, trenutno da ne gledam na taj ljubavni način, više volim da se šalim sa njim, da se družim. Imali smo blago flertovanje dok je bio u prekidu s Anđelom, a sada je jako ljubomorna, jako joj smeta. Dokle god budu zajedno, ja neću ništa raditi, ali kada raskinu, naravno da ću nastaviti druženje – najavila je Maja u „Amidžiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare