ŠTA SE OVO DEŠAVA U FRANCUSKOJ? Ovakav prenos nema ni PETA LIGA u Srbiji, ali zbog protesta Mesija nećemo moći ni da vidimo

Šokirani su svi oni koji su u subotu veče planirali da od 21 čas uzmu kokice i svoj omiljeni napitak i „zavale“ se u toplini svoga doma kako bi gledali prenos meča koji može da „zakuva“ trku za titulu u Francuskoj. Kad ono međutim…

Neverovatno, ali istinito zvuči činjenica da će prenos utakmice PSŽ – Lens, dve ekipe na prvom i drugom mestu francuskog šampionata, igraće utakmicu, ali uz nestvaran prenos. Kako javlja Arenasport, protest radnika francuske televizije odraziće se i na prvih 15 minuta utakmice.

Pre svega što nećemo imati uobičajen prenos, već će sve biti iz jednog širokog kadra bez pomeranja kamere. Dakle, imaćemo samo širok kadar gde verovatno nećemo videti ništa. Uz to VAR neće raditi, neće biti usporenih snimaka, kao ni onih krupnih kadrova izlaska sa terena i sličnih detalja.

Ovako nešto ne viđamo ni u YT prenosima pete lige, bar imamo pomeranje kamere. Skandal i zaista nešto nesvakidašnje za francuski fudbal.

Najava meča

Donaruma je u drugom poluvremenu činio čuda ispred gola, a da nije bilo tako, veliko je pitanje da li bi PSŽ upisao pobedu u Nici. Previše redova smo potrošili o Galtijeu i slaboj igri Parižana u ovoj sezoni. Lans dolazi posle niza od četiri pobede. Olimpik im je na dva boda zaostatka i moraju dati sve od sebe da izbegnu poraz. Hrabra i pametna igra ih je dovela na mesto koje vodi direktno u LŠ i zato nema razloga da se uplaše na Parku prinčeva. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare