„DELIJE“ ČEKAJU RASPLET! Ruski mediji šalju Zvezdinog bisera u Bazel, a evo šta njegov otac!

Jedna od glavnih fudbalskih tema je da li će talentovani Rus, Jegor Prucev, ostati u Crvenoj zvezdi, a povodom toga oglasio i njegov otac

Ruski mediji su pustili vest da je Bazel poslao ponudu od 2.000.000 evra za krilnog napadača, a onnda se oglasio i generalni direktor Crvene zvezde koji je rekao da je Pucev planiran za Zvezdin tim za Ligu šampiona.

Ruski medij „Čempionat“, kontaktirao je oca dvadesetogodišnjeg fudbalera, a Igor Prucev je ostao nedorečen povodom ovog slučaja,

– Ne mogu ništa da kažem o klubu koji je zainteresovan za njega. To je poverljiva informacija. Postoji velika konkurencija u Zvezdi, privikao se, fizički je spreman. Trener je počeo da ga pušta u igru, veruje mu. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti pokazati, ali za sada je sve samo pozitiva. On igra, to je bitno – rekao je tata mladog fudbalera.

Nastavio je o tome da priča Rus.

– Morate shvatiti da je Zvezda praktično šampion Srbije. Što znači da imaju učešće u Ligi šampiona. Ako postoji razumevanje da trener računa na njega, to je jedan scenario. Ako stignu ponude, onda ćemo načiniti druge odluke. U momentu je teško predvideti nešto. Postoji interes spolja, ali postoji interes i u tome da se dokaže u Zvezdi. Zavisi sve od njegove pozicije u klubu, zahteva i uslova, od svega – podvukao je Igor Prucev.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare