HAOS U NAJAVI – NAJPOZNATIJA BEOGRAĐANKA NAJAVILA POMPEZNI ULAZAK U ZADRUGU! „Uskoro počinje pravi rijaliti“!

Najbolja prijateljica Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, kako su pisali mediji, pobegla je navodno iz Beograda zbog Zvezdana Slavnića i navodnih pretnji.

Milena Kačavenda, poznata kao „Kuma Nacionale“, najveća je podrška Ane Ćurčić, a svi se pitaju da li možemo i nju očekivati u Zadruzi 6, kako bi se suočila sa Zvezdanom Slavnićem, s obzirom da je upoznata u odnos Ane i Zvezdana i spremna je da iznese sve dokaze protiv Slavnića.

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, na kratko je napustila Srbiju, a nedavno se vratila zbog poslovnih obaveza.

– Otišla sam malo u inostranstvo, za vašu informaciju, čisto da se osvežim, pobegnem od „Zadruge“ i osvežim svoj privatni život. Zvanično sam se verila. To bi bilo to – rekla je Milena i pokazala verenički prsten.

– Gluposti su da sam pobegla zbog pretnji. Nisam se oglašavala. Pobegla sam na koji dan, ispalo kuma pobegla. Slavnića se ne bojim. Pričaju da sam im tražila 2 miliona evra, ja bih im uzela 5 miliona da imaju. Ne plašim ga se. On preti pa preti. Nismo ni mi pali sa banane. Aca Bulić me je dočekao sa svojim obezbeđenjem. Ovo je mlaka voda za mene – ispričala je kuma.

To su njegovi rituali. Da li je u zatvoru imao neku dugokosu, pa je vežbao. Kad sam ga viđala u sudnici, nisam videla nikad dugokosu. Možda je odlučio da novac zarađen u „Zadruzi“ investira u frizerski salon. Ako je tako, ja ću mu biti prva mušterija. Prvo ću da mu uzmem pare, pa da mu ih dam. Crnogorska mlada se dobro snašla. On je postao najveći rijaliti igrač kojeg znam. Nadam se da će njegova bista stajati u onom bazenu, da ne kažem jezercetu – istakla je Milena.

„Kuma Nacionale“ priznaje da je imala razgovor sa produkcijom, te nam je otkrila kada možemo očekivati njen ulazak u rijaliti.

– Ja sam spremna kao zapeta puška (smeh). Imala sam razgovor sa produkcijom oko mog ulaska, ali moramo još neke stvari da preciziramo oko ugovora. Ja imam biznis napolju koji neko mora da vodi, a ulazak u Zadrugu je velika obaveza. Ja hoću i želim, samo moram još da pozavršavam neke obaveze. „Glavniću“ neće biti dobro kada me ugleda, jer znam da me se najviše plaši, zbog svih stvari koje znam o njemu – govori Milena i dodaje:

– Još nam fali Moka da uđe sa novom devojkom koja liči na Avganistanskog papagaja i onda rijaliti može da počne. Iako su me obojica tužila i još uvek neznam zbog čega nisam dobila nikakav poziv, sigurna sam da bi u rijalitiju bili vrlo bliski, samo nisam rekla kako fizički ili verbalno… – završava Kačavenda za emisiju „Džet set Top 5“. 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare