„MAJA JE ZA SVE NJIH INSTITUCIJA“ Taki hvalio ćerku kako je znao i umeo, pa žestoko opleo po Aleks i Caru! Filipu ovako PRETI

Radomir Marinković Taki, otac učesnice rijalitija „Zadruga 6“ Maje Marinković, progovorio je o svojoj ćerki, te potkačio njene cimere Filipa Cara i Aleksandru Nikolić.

– Aleksandra je bila Majin fan, toga se sećam i ja. Nije ona jedina, bilo ih je mnogo unutra koji su bili njeni fanovi. Maja je za Aleksandru i Cara, kao i za većinu njih tamo institucija, bog i batina, princeza tatina! – istakao je Taki.

– Cara bolje da ne komentarišem. Svašta bih mu rekao. To sa Aleks niti je neka ljubav, niti bilo šta. Trajaće još malo, a onda će Car da se okrene nekoj drugoj, kako to i obično bude kad je on u pitanju. Što dalje od mog deteta! – dodao je Majin otac.


Maja igra igru, nju tamo niko ne zanima. Car i Janjuš su za nju daleka prošlost – zaključio je za „Pink“.

Taki je nedavno u „Magazinu In“ takođe govorio o naslednici.

– Ona je već godinama u „Zadruzi“, svi vide da se uvek sve vrti oko nje. Njeno učešće pravi gledanost. Jako je srčana i hrabra cura. Maja razmišlja muškim mozgom, ali nije lako gledati svoje dete toliko dugo u takvom okruženju, kako plače, kako tuguje, ali to je takva igra. Što se mene tiče, nije mi svejedno, ja sam čak dobio i šećer od stresa! Kada mi Maja podari unuče i kada ja postanem deka, onda će postati kćerka mojih snova… tada će ostvariti i moje snove! – istakao je tad Radomir

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare