PREMINULA SLAĐA PETRUŠIĆ: Voditeljku rijalitija lekari 2 puta reanimirali, oglasila se porodica 

Slađana Petrušić, bivša rijalit učesnica i voditeljka Parova, preminula je sinoć 20.30 časova.

Nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, nešto posle 12 časova njeno stanje se pogoršalo i, prema pisanjima medijima, ona je hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja.

Po dolasku u njen dom u Zagrebu, medicinska sestra i doktor su uradili reanimaciju, a navodno je na licu mesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls.

Ona je, kako prenose, oko 20 časova doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspeo! Zvanično, Slađana Petrušić preminula je oko 20.30 časova. Ovim povodom, na njenom Fejsbuk profilu oglasila se i porodica:

-Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju!- stajalo je na njenoj društvenoj mreži.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare