TAKO DOKTORI ZAHTEVAJU! Supruga Darka Lazića otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju nakon što je ponovo završio u bolnici zbog krvarenja

Darko Lazić je nakon estetske korekcije zatezanja kože ponovo završio u bolnici jer nije mirovao te je došlo do krvarenja iz rane, a njegova supruga je otkrila u kakvom stanju je folker nakon svega.


Darko Lazić nedavno se podvrgao estetskoj korekciji zatezanja viška kože koja mu je ostala nakon što je naglo izgubio višak kilograma. Posle intervencije pevaču se pogoršalo stanje, te je ponovo završio u bolnici. 

Folker je morao da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, što on nije ispoštovao, te je zbog toga došlo do krvarenja, pa je morao ponovo u bolnicu.

Darko se tada nakon komplikacija oglasio na svom Instagram profilu rekavši da mora da otkaže svoje nastupe kako mu ne bi popucali konci.

– Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pućiće mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor – govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu. 

Njegova supruga Katarina se sada oglasila i otkrila kako teče oporavak poznato pevača. 

– Mora strogo da miruje. Tako doktori zahtevaju, tako će biti sve dok ne zaraste kako treba – istakla je kratko ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare