OKONČAO ŽIVOT HICEM IZ PUŠKE Novosadski biznismen legalno posedovao vatreno oružje kojim je u svojoj kući izvršio samoubistvo

Vest o samoubistvu novosadskog biznismena M. T. (46) odjeknula je juče, kada je njegovo telo pronađeno u kući u kojoj je živeo u Ulici Geri Karolja u Novom Sadu nešto pre 18 časova. Kako nezvanično saznaje Blic iz izvora bliskih istrazi, on je ovaj čin izvršio puškom koja je bila registrovana na njegovo ime.

Nisu poznati razlozi zbog kojih se M. T. odlučio na taj drastični korak, obzirom na to da nije imao problema sa zakonom, niti se za njegovo ime vezuju neki skandali.

Kako „Blic“ saznaje, nema sumnje da je u pitanju samoubistvo, ali istraga je još uvek u toku.

Da podsetimo, biznismen M. T. bio je vlasnik poznatog preduzeća, koje se bavilo proizvodnjom obuće. M. T. je važio za uglednog privrednika, a o svojoj firmi je 2016. izneo neke detalje.

– Preduzeće postoji 25 godina, ukupno ima 120 zaposlenih, a bavi se proizvodnjom obuće u namenskoj oblasti za potrebe vojske i policije i izvozno je orijentisano za tržišta Nemačke i Austrije za potrebe čijih vojnih i policijskih službi vrši proizvodnju obuće, ali i druge zaštitne opreme – rekao je tada M. T.

To je porodična firma koju je 1992. godine osnovao otac od M. T. Pored vojne, proizvodi i sve druge vrsta obuće, a stalno ulaganje u najnoviju tehnologiju je od početka njena osnovna filozofija, preneo je juče Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare