DULJAJ ODBIO DA NASTAVI UTAKMICU!? Trener PARTIZANA objasnio NAVIJAČIMA šta se desilo, a potom pokazao VELIČINU! (FOTO) 

Trener Partizana Igor Duljaj odbio je da nastavi utakmicu protiv Čukaričkog nakon prekida koji je trajao više od sat vremena.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana, u okviru 30. kola Superlige Srbije, definitivno je prekinuta u 22. minutu zbog incidenata na tribinama i biće nastavljena sutra u 18 časova. 

Utakmica je prvo dva puta prekidana na kratko, pre nego što je u 19. minutu posle treće bakljade glavni sudija Milan Mitić povukao igrače sa terena, dok se ne isprazni deo istočne tribine na kojoj je bila grupisana većina gostujućih navijača. Prilikom pražnjenja tribina, došlo je do opšteg haosa i tuče navijača Partizana i pripadnika Žandarmerije. 

Meč je posle polučasovnog prekida ipak nastavljen, da bi potom veoma brzo ponovo bio opet prekinut, jer je pomoćni sudija pogođen stolicom, sa dela tribine gde su takođe bili navijači Partizana. Policija je ponovo praznila tribine, ali je nedugo zatim doneta odluka da se meč pomeri za sutra od 18 časova. 

Kako prenosi navijački portal „Partizan.net“ jedan od inicijatora čitave ideje bio je i trener crno-belih Igor Duljaj koji je, kako se navodi, odbio da igra utakmicu nakon svega što se desilo. 

– Na kraju je Igor Duljaj pokazao veličinu! Odbio je da igra utakmicu nakon svega što se izdešavalo, a zatim je prišao Zapadu i objasnio se sa navijačima koji su zahtevali da povuče tim. Izuljubio je decu, a klincu sa slike, čiji je otac ušao u sukob je obećao dres – navodi se u tekstu na Tviter nalogu „Partizan.net“. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare