CELA SRBIJA GLEDA U NEVERICI Izašla iz TRAMVAJA, a na stanici je sačekao ON! Kad je izvukao KECA IZ RUKAVA, mnogi su se RASPLAKALI

U moru loših vesti, hronika, ratova, nezadovoljstva, svađa i tračeva, konačno nešto lepo da vidimo i čujemo.

Nedavni snimak koji unazad nekoliko dana kruži društvenim mrežama i deli se među prijateljima, oduševio je ne samo Beograđane, već i ljude iz cele zemlje.

Kako su neki citirali Čolinu pesmu u pitanju je pravi „April u Beogradu, usne jedne djevojke što se divno mazi…“

Tramvajska stanica u ulici Vojvode Stepe, otvaraju se prednja vrata crvenog tramvaja i iz njega izlazi devojka, dok ju je dečko strpljivo čekao držeći buket cveća iza leđa. Usledili su poljupci i zagrljaji, dok momak nije poželeo da je pusti iz zagrljaja. Većinu je ovaj snimak podsetio na stare dane, mladost, ali i kako je lepo kada muškarac zna da iskaže emocije i ljubav. Sve je to zabeleženo sa prozora susedne zgrade.

„Divno je biti nekome nešto“, „Napokon nešto lepo. Bravo šmekeru“, „Rasplakaćete me, totalno nepotrebno“, bili su samo neki od komentara. Neke je čak ovaj ljubavni par podsetio i na Mariju i Bobu iz našeg kultnog filma „Žikina dinastija“.

„A vidi ovo, pa divno, emocije, sreća, pažnja, ljubav…. Sve je manje toga među ljudima, a posebno na društvenim mrežama“, glasio je još jedan od komentara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare