ANA BRNABIĆ O TAJKUNSKIM MEDIJIMA: Borim se privotiv licemerja i laži i NEĆU STATI

„Egocentrizam i narcisoidnost tajkunskh medija, u vlasništvu tajkuna Šolaka, kome sada i sveću pale da mu se zahvale što su slobodni, a što je ludilo po sebi, na maks -maksimumu“, napisala je danas na Tviteru premijerka Ana Brnabić, tvrdeći da su novinari N1 došli u selo Svarče samo zato da je pitaju zašto targetira medije i kad će da prestane.

„Potegli do Blaca, a da nijedno pitanje o tom selu, školi koju smo obišli, projektu koji smo predstavili, nisu imali – pa čak ni reda radi“, navela je ona.

„Sami sebi su vest, sami sebe proglašavaju za žrtve, šta god neko kaže – napad je na njih“, istakla je Brnabić.

„A, šta je napad? Kad ih citirate, emitujete delove njihovog programa, pokažete naslovne strane njihovih novina? Pa, ako se stide tih naslovnih strana, ako se stide svojih emisija, svojih voditelja – pa ko je za to kriv i čiji je to problem? Vidite, da bude jasno: neću stati, poručila je premijerka.

Mogu da budem “mali Šeselj“, homopremijerka, Čale, mutava… samo vi napred, ja se borim privotiv licemerja i laži, protiv interesa tajkuna koji bi da vrate nekadašnju vlast, a to je celokupna današnja opozicija, da bi mogli da kupe još neki klub u Premijer ligi ili vilu u Majamiju, navela je Brnabić u seriji od četiri tvita na svom Tviter nalogu, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare