UPLAŠIO SE DA ĆURČIĆEVA NE SAZNA ISTINU!? Zvezdan PODIVLJAO zbog Aninog poziva sa majkom, brine se da ne bude uhvaćen u LAŽI!? 

Zadrugar Zvezdan Slavnić sinoć je dobio nervni slom zbog toga što je njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić poželela da na kratko napusti rijaliti kako bi se smirila nakon njegovih pretnji i uvreda, a mnogi smatraju da je pravi razlog taj što ne želi da Ana sazna istinu, a to je da ima veliku podršku napolju.

Naime, tokom emisije „Pitanja novinara“ Zvezdan je Anu stalno prekidao u izlaganju, pa je postalo gotovo nemoguće čuti odgovore Ćurčićeve. Iako su novinari nekoliko puta opomenuli Zvezdana da dopusti Ani da odgovori, Slavnić se nije obazirao na njihove molbe, a u jednom trenutku Ana je odustala od davanja odgovora, napustila emisiju i zaputila se ka kapiji.

Zvezdan je odmah izašao za njom i nastavio da se dere i da joj preti.

– Neće ti stajati ceo život ovako (misleći na obezbeđenje)! Neće ti stajati! Neće biti upaljene kamere! – pretio je Slavnić.

Lepi Mića je pokušao da zaustavi Ćurčićevu, jer je pomislio da pokušava da napusti rijaliti. 

– Ja znam šta čekam i gde idem – objašnjavala mu je Ana:

– Idem, moju majku da čujem. Ne, ne… Neću da mu odgovaram, neću da provociram.

Kada je Slavnić shvatio da postoji mogućnost da Anu izvedu napolje kako bi se čula se sa majkom, potpuno je podivljao i urlao iz sveg glasa:

– Budete li izašli ja ću sve da srušim sada! Sad ku*vo da sediš tamo za šta si plaćena! Ološe jedan klošarski! – vikao je Zvezdan dok ga je obezbeđenje držalo:

 Da li misliš da ću da te pustim tako!? Alo bre! Jel stvarno misliš!?

Anđela Đuričić, Slavnićeva devojka sa kojom je prevario Anu, sve vreme je stajala uz njega i zabrinula se za njegovo zdravlje, a Zvezdan je za svoje reči i dela još jednom okrivio Ćurčićevu:

– Govno jedno mrtvo! Jel vidiš šta si uradila?

Ovakvo ponašanje je naišlo na žestoku osudu gledalaca koji tvrde da se Zvezdan zapravo uplašio da Ana ne dobije snagu kada sazna da ima veliku podršku naroda.

„Ali, šta zena uradila? Ništa loše, samo je normalno pričala, šta njemu ne odgovara! Bilo ko da priča za njega, a njemu da ne odgovara – tako reaguje! A svaljuje krivicu na nju i tako svaku emisiju“, „On sve ovo radi samo da bi ga izveli da pokupi malo informacija“, „Pa da, da njoj može izvrtati mozak da slučajno ne sazna nešto, a on da režira kako hoće“, „Uplašio se da Ana ne sazna istinu, da ima ogromnu podršku naroda i da je Aca Bulić uz nju“, „Podivljao je on da ne bi bio uhvaćen u laži. Danima je laže da joj se ceo svet smeje, a ceo region je stao uz nju!“, „Plaši se da ne pročita komentare i da shvati da svi osuđuju njega, a ne nju. Onda mu manipulacije ne bi prošle“, „Kada bi izašla, Ana bi dobila dodatnu snagu, to njega brine“ – bili su samo neki od komentara fanova rijalitija.

Podsetimo, Zvezdan je nekoliko puta napuštao rijaliti i pričao Ani o stanju u spoljnom svetu, a tom prilikom je izrekao veliki broj laži. Naime, rekao su se Ane deca odrekla, da su je se svi prijatelji odrekli, da nema podršku naroda i da joj se svi smeju, što nije istina. Njena deca i majka nisu davali nikakve izjave, Ana ima punu podršku drugarice Milene Kačavende i nesuđenog supruga Ace Bulića, a prema komentarima korisnika društvenih mreža, jasno je da Ana ima veliku i veliku podršku naroda.

Da li ima istine u sumnjama gledalaca ostaje nam samo da nagađamo, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare