UDAJE SE MILENA KAČAVENDA! Anina kuma rešila da se posveti sebi i napuni baterije: Blista od sreće! (FOTO)

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, spakovala je kofere i napustila Srbiju.

Ona je otišla u inostranstvo, a na jednoj njenoj Instagram fan stranici isplivala je fotografija gde se vidi kako Milena uživa na primorju.

– Milena je napustila Srbiju i otišla da poseti Francusku rivijeru, gde će upoznati budućeg supruga. Oni su se upoznali preko „Zadruge“, javio joj se i otpočeli su virtuelnu romansu, a trebalo bi da stanu i na „ludi kamen“ ako sve bude bilo kako treba, kako je najavljivala u proteklom periodu. Blista od sreće i jedva čeka da napuni baterije, koje su joj se potpuno ispraznile dok je branila Anu. Nije je napustila, i dalje je uz nju, ali mora malo da se posveti sebi, jer je sve svoje slobodno vreme utrošila na pravdanje svoje kume – otkriva izvor.

Podsetimo, Milena je u emisiji „Amidži šou“ najavila svoju svadbu.

– Ima još jedan debeli razlog zašto bih volela da vidim moju kumu. Obe smo živele neki život koji nije bio lak, emocionalno. Ja sam sa mojim bivšim partnerom imala mnogo lepih dana, ja sam se razvela prošle godine i mogu da kažem da sam ja, emotivnog partnera upoznala samo zahvaljujući „Zadruzi“, da se ja, čak ovih dana udajem. Ja se stvarno udajem i mogu da vam kažem da ne znam kada, u koliko sati, imam putnu ispravu kod sebe, a sve što se sprema je veliko iznenađenje. Ja bih dušu dala da je Ana tu i da vidi da nakon 27 godina moje nekakve velike ljubavi i završenog braka, postoji ljubav – ispričala je Milena tada.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare