DRUŠTVENE MREŽE GORE Aca Bulić ulazi u „Zadrugu“: Posle Aninog NERVNOG SLOMA, dolazi da je ZAŠTITI od Zvezdana

Kao bomba odjeknula je vest da će Aca Bulić postati učesnik rijalitija „Zadruga 6“ i ući u Belu kuću kako bi pomogao bivšoj emotivnoj partnerki.

Naime, aktuelna zadrugarka Ana Ćurčić imala je nervni slom i pored Zorice Marković dozivala svog bivšeg partnera Acu Bulića.

Tada se ponovo otvorila tema o Buliću i Ćurčićevoj, te je Zvezdan Slavnić poludeo i pretio Ani, nakon čega je i izveden iz Bele kuće uz pratnju obezbeđenja.

Za to vreme, u javnosti se pojavila informacija da je Aleksandar Jusa Bulić, sin Ace Bulića, priveden zbog svađe na ulicama Beograda. Aca je tim povodom izjavio da, iako je u pitanju njegov sin, da će odgovarati kao i svaki građanin, kako zakon nalaže, ukoliko je uradio nešto loše.

Međutim, u jednoj od objava na društvenoj mreži Instagram pojavila se i „dojava“ da će navodno Aca Bulić ući u Zadrugu večeras, bez obzira na to što mu je sin u nevolji:

– Iz pouzdanih izvora… Ulazi Aca u subotu – pisalo je u objavi na društvenoj mreži Instagram, a da li je u pitanju istina ili ne, ostaje da saznamo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare