COBI USLIKAN U AUTOBUSU, GLEDALI GA U ČUDU! Popularni muzičar ima brdo para, ali ne i komplekse! 

Popularni pevač i reper Slobodan Veljković Cobi autor je ogromnog broja novijih hitova, zbog čega važi za bogatiju poznatu ličnost, ali ne i osobu koju su slava i novac iskvarili. Naime, on se uslikao u autobusu, a putnici su ga gledali u čudu.

Cobi je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju iz gradskog autobusa, gde se uslikao u ogledalu. Nema sumnje da su ga mnogi prepoznali i prišli mu, dok ima i onih kojima verovatno reper nije zapao za oko jer nisu verovali da je to upravo on.

Uživao u vožnji… Slobodan Veljković Cobi

O tome koliko je ostao prizeman govorila je nedavno i Veljkovićeva razrednja iz njegovog rodnog prokuplja u emisiji „Metar moga sela“:


– Kod njega očigledno može da se primeti taj lokal patriotizam. Ja bih rekla da je on i dalje svestan, iako je zvezda, a jeste zvezda u tim svojim krugovima, da je svestan ko je, šta je, odakle je potekao, ko je zaslužan za njegov uspeh, a to su verovatno roditelji koji su ga podržavali. Njih ima nekoliko tamo, kuća Veljkovića, to su braća, sestre od stričeva, svi su povezani bili, ima i veliki krug prijatelja, pa je tu škola, nastavnica tako da on sigurno iz tog razloga ma koliko da bude velika zvezda i ma koliko da još uspe u životu mislim da će i dalje biti svestan svojih korena što je na kraju krajeva najvažnije i ja zaista to kod njega i cenim. Malo pre smo pomenuli tu njegovu Tabakmalu… Prokuplje ima te neke mahale, odnosno male, i oni sigurno jesu mnogo vremena provodili na ulici ali to je još i plus zato što su se družili, nisu provodili vreme pored mobilnih telefona svako u nekom svom svetu nego su zaista bili jedna ekipa i jedna družina. Ja mislim da on te veze sa svojim drugarima i danas čuva i kada dođe ovde, kada ga sretnu ljudi na ulici on zaista ne glumi nikakvu zvezdu nego je Cobi iz Tabakmale – rekla je nastavnica Dragana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare