AUUU… NOVAČE, ŠTA TO RADIŠ? Svi su zanemeli, pogledajte gde trenira! (VIDEO) 

Navijači prvog tenisera sveta Novaka Đokovića ostali su bez teksta kada su videli gde naš as trenira pred povratak na teren.

Novak Đoković trenira u Monte Karlu sa Karlosom Gomezom-Ererom, pred početak mastersa u Kneževi, prvog na šljaci ove sezone. 

Voli naš as da trenira na neobičnim mestima. U Beogradu je trčkarao u parku, u Herceg Novom nasred ulice, kao i u Monte Karlu i to dok prolaze automobili.

Ovo definitivno još nismo videli, Nole baš zna da nas iznenadi! Prvo je umirao od smeha treneru, a potom je pokazao kako se to radi. Pogledajte! 

Đoković u Monte Karlu brani samo 10 bodova, jer ga je prošle sezone izbacio Alehandro Davidovič Fokina već u drugom kolu. Ove sezone će imati malo lakši posao, pošto su od takmičenja odustali Rafael Nadal i Karlos Alkaraz.

Titulu u Kneževini brani Stefanos Cicipas. Grk je poslednje dve godine osvajao masters u Kneževini, a dva pehara ima i Novak Đoković. U Kneževini će igrati i Kasper Rud, Tejlor Fric, Danil Medvedev, Andrej Rubljov, Holger Rune, kao i Feliks Ože-Alijasim.

Nole je nedavno istakao da ima veliku želju da ove godine sezonu na šljaci počne bolje nego što je to bio slučaj ranije.

– To je podloga koja je mnogo zahtevna i nepredvidiva. Pokušaću ove godine da bolje krenem tu sezonu na šljaci. Uvek mi je Beograd služio kao odskočna daska, odavde je nekako i krenulo, dogurao sam ovde prošle godine do finala. To ću tražiti i u Banja Luci. Krajnji cilj na šljaci je uvek Rolan Garos, još ne znam kakav je raspored, igraću Monte Karlo i Banja Luku, pa ćemo videti – rekao je Đoković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare