VODITELJ DNEVNIKA RTS JE REKAO: Slađana, crnogorske nacionalnosti, i Hamit Đogani, druge nacionalnosti… SVI U KUĆI PLAKALI

Slađana Delibašić bila je jedna od ikona devedesetih. U vreme hiperinflacije, opšte bede i ratova u okruženju, bila je jedna od najvećih zvezda, plesala je, đuskala, pevala; za jedno veče umela je da zaradi više nego svi radnici neke propale državne firme zajedno. Kaže da se nikada nije bahatila.

Ali kako je jednom prilikom ispričala u Životnoj priči za Kurir, njen život nije bio med i mleko. Mnogo puta je plakala i imala problema što se udala za Đoleta Đoganija.

– Bilo je dosta prozivki kad smo se pojavili u javnosti. Loših trenutaka je bilo, zaista. Jednom smo se pojavili i u Dnevniku! Ne mogu da se setim kako se zvao onaj stari voditelj, mislim da je Goran. To je bio onaj stari Dnevnik, znaš ona uvodna špica kad se vrti sat ili tako nešto. U suštini, mi smo 1989. sklopili brak i baš zbog s*anja na Kosovu i Metohiji, taj voditelj je u Dnevniku na RTS je rekao: „Slađana Delibašić, crnogorske nacionalnosti, i Hamit Đogani, druge nacionalnosti, sklopili su brak. Ma to je tada bila katastrofa, mi smo se tek pojavili maltene. Šta znam, nosila sam se nekako s tim. Bila sam tada klinka, sa Silvijom sam bila trudna, šesti mesec. Veliku sam osudu doživela i od moje familije, što od porodice Delibašić, što od maminih Markovića.

– Jooooj, kad se setim tate! Ma, on je, ljudi moji, plakao! Samo je govorio: „Ne, nikako… Ne dolazi u obzir!“ Ja sam ga ubeđivala: „Tata, ali, eto, desilo se, trudna sam… Šta da radim?!“ Ma, nije hteo ni da čuje! Samo je plakao. Srđan isto, poludeo je, katastrofa, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare