Dečak ubio vršnjaka vazdušnom puškom: Tragedija u BiH

Portparol Policije Brčko distrikta BiH Dževida Hukičević potvrdila da je sinoć u 19.51 iz službe Hitne medicinske pomoći policiji prijavljen događaj u naselju Ilićka, čiji su akteri bili maloletne osobe, a koji je za posljedice imao tragičan ishod.

Iz hitne medicinske službe Brčko distrikta BiH doktor Jasna Bradonjić potvrdila je da su primili poziv u kome je rečeno da je dečak pogođen prilikom nesmotrenog korišćenja vazdušnu puške, javlja Srpskainfo.

– Ekipa medicinske pomoći izašla je na teren i nesrećni dečak je prevezen u brčansku Bolnicu gde je dežurni hirurg konstatovao smrt maloletnog deteta – rekla je Bradonjić.

Lokalni mediji prenose da se radi o petnaestogodišnjaku, kojeg je pogodio vršnjak prilikom nesmotrenog korišćenja vazdušne puške, te je smrtno stradao.

Iz Tužilaštva Brčko distrikta BiH saopštili su da je naređena obdukcija tijela petnaestogodišnjaka kako bi bio utvrđen uzrok smrti.

O zaprimljenoj prijavi i njenom sadržaju upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva Distrikta pod čijim nadzorom se preduzimaju potrebne mere i radnje, saopšteno je iz Policije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare