UŠIVENE MU GLAVA I NOS, OBA OKA MU ZATVORENA! Evo kako izgleda Lepi posle BRUTALNOG prebijanja: Vukao me je onesvešćenog po ulici

Novopazarski pevač Redžep Redžepović, poznatiji kao Lepi, pretučen je ispred svoje kuće, posle čega je završio u bolnici, gde su mu konstantovane povrede i, kako nam je rekao, proveo je tri dana na lečenju.

Prema fotografijama koje je Kurir dobio, pevaču je lice u modricama i podlivima, a ušiveni su mu nos i glava.

„U subotu me je napao komšija i onako onesvešćenog vukao po ulici, udarao me i iživljavao se. Bio sam tri dana u bolnici. Ušiveni su mi glava i nos, oba oka zatvorena“, rekao je za Kurir pretučeni pevač.

Lepi je Kuriru poslao i snimak sa kamere koja je na njegovoj kući, tvrdeći da je napadač i dalje na slobodi. Pogledajte OVDE

Podsetimo, u Njegoševoj ulici u Novom Pazaru došlo je do brutalnog prebijanja pevača, koji je navodno već duže vreme u sukobu sa određenim ljudima u Novom Pazaru, čak se sa jednim i fizički obračunavao.

Kako Kurir nezvanično saznaje, reč je o komšijskom obračunu i razmiricama.

Redžepović je postao poznat po čuvenom hitu „Iza oblaka“. Pesma je objavljena pre 11 godina, a spot je bio jedan od prvih viralnih snimaka na ovim prostorima.

Redžep Redžepović iznajmljuje apartmane, piše poeziju i druži se sa sinom. Dvadeset godina je živeo u Nemačkoj, radio na građevini, a kasnije tamo imao i svoju firmu. Danas je vlasnik i nekoliko apartmana „Lepi“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare