VUČIĆ PORUČIO VUČIĆEVIĆU: Dragane, ja razumem tvoje motive, ali TI IMAŠ ŠESTORO DECE – IMAŠ OBAVEZU DA BRINEŠ O NJIMA, TO JE NAJVEĆA OBAVEZA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promentarisao je odlazak glavnog urednika Informera, Dragana J. Vučićevića, na odsluženje šestomesečne zatvorske kazne i njegovu odluku da počne štrajk glađu…

– Ja neću da ulazim u meritum tog predmeta. Ali nije pravedno i pravično, bez obzira koliko pozitivno o njemu ja mislim, da on bude u zatvoru. U ovom predmetu ga je tužio kolega. To je za mene neshvatljivo. Ja mogu samo da ga zamolim da zamoli svog advokata da uplati tu kaznu – rekao je Vučić i dodao:

– Najavio je štrajk glađu. To nije dobra vest za Srbiju. Ali videćete svo licemerje onih koji su objavljivali da neće otići u zatvor, jer neće napisati izvini… Nadam se da će u danima koji su pred nama da će to da se reši. Ali ima nešto opasnije od toga, a to je što se u krivično-pravnoj evidenciji vodi kao kriminalac. Ja razumem njegove motive, ali on ima šestoro dece i mora da misli i o njima. Dragane, imaš šestoro dece, imaš obavezu da brineš o njima. To je mnogo veća obaveza nego da svima otvaraš oči!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare