„TO ŠTO RADI SA STOPALIMA NIJE NIŠTA, IMA ONA MNOGO GORE FETIŠE“ Ljuba Pantović udarila na Anđelu Đuričić, pa oplela po zadrugarkama: „U svakoj sezoni ima bar 3 ili 4 prostitutke“ 

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga i majka starlete Alekdandre Subotić, Ljuba Pantović, prokomentarisala je ponašanje Anđele Đuričić prema njenom 23 godine starijem dečku Zvezdanu Slavniću, koji je zbog nje ostavio suprugu Anu Ćurčić.

– Smatram da ovo nije njen maksimum, daleko je ovo od onoga šta ona može da pokaže. Ona je jedna vrlo izvitoperena psihološki gledano osoba. Ima ona mnogo gore fetiše. Fetiš ka stopalima je mnogo manji od fetiša da voliš da te neko pljuje, vređa i maltretira, a činjenica je da ona to voli. Ja vidim da Zvezdan pomera granice, pojačava, da vidi dokle to kod nje može da ide – rekla je Ljuba o Anđeli, pa se osvrnula na zadrugarke:

– U svakoj sezoni ima bar tri, četiri prostitutke. Mi svi znamo ko su, njih samo prikriva to što nisu ustale i rekle da jesu – otkrila je Ljuba, pa oplela po Lepom Mići koji je u rijalitiju već šest sezona i nijednom nije napravio pauzu:

– Lepi Mića je maskota, spržili su ga i pojeli unutra, on treba da ide u penziju, više nema autoritet – zaključila je Ljuba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare