NAĐA JE UBILA SINOVE PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Istraga otkrila uzrok smrti Aleksandra (9) i Maksimusa (9) PRIZOR JE BIO POTRESAN

Nađa je ubila sinove Aleksandra (9) i Maksimusa (7), pa izvršila samoubistvo ranije ovog meseca u zločinu koji je šokirao naciju

Dva dečaka zadavljena su na smrt i pronađena u spavaćoj sobi na spratu, dok je telo njihove majke pronađeno u kući u Londonu, saopštio je mrtvozornik.

Nadležni su rekli da su dečaci Aleksandar (9) i Maksimus (7) umrli od „ligaturne kompresije vrata“ i pronađeni su u spavaćoj sobi na spratu ranije ovog meseca, dok je u petak otvorena istraga o njihovoj smrti.

Braća su pronađena mrtva zajedno sa svojom majkom Nađom De Jager (47) u kući u Lodonu. Njen privremeni uzrok smrti naveden je kao suspenzija, medicinski termin koji uključuje vešanje, piše Kurir.

Porodica je pronađena mrtva 9. marta nakon što je policija pozvana da proveri kuću u jugoistočnom Londonu u 23.50 sati, nakon što se javila zabrinutost za živote dečaka.

Policajci su morali na silu da uđu u kuću, prenosi Mirror.

Detektiv Oli Strajd je na sudu opisao scenu koju su zatekli u kući.

„Maksimus je bio na krevetu, dok je Aleksandar ležao na podu pored kreveta. Privremeni uzrok smrti za oboje je dat kao ligaturna kompresija na vratu dok se istraga nastavlja“, rekao je on.

Strajd je rekao da je otac dečaka, čije ime nije dato, identifikovao tela sinova.

Viši mrtvozornik za južni London, Sara Ormond-Valš, rekla je na saslušanju da postoji policijska istraga u vezi sa sve tri smrti.

Nakon što pronađena tela majke i sinova, policija je saopštila da više ne traže nikoga u vezi sa ovim slučajem.

Aleksandar i Maksimus su bili „moderni učenici“ i „jedan drugom najbolji prijatelj“, rekla je njihova škola.

Šokirane komšije koje žive preko puta njih rekle su da su bili normalna porodica, koja nikada nije pravila nikakve probleme.

„Užasno je videti dečije igračke ispred kuće“, rekla je komšinica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare