PEVAČICA OTIŠLA U PREDUZETNIKE? Dala više od POLA MILIONA za dve kuće oko Zlatibora: Planira da pokrene UNOSAN BIZNIS!

Ivana Selakov je u intervjuu priznala voditelju Ljubomiru Tozevu, da je od nedavno postala preduzetnik. Kupila je imanje i izgradila dve kuće, za koje su mediji pisali da je dala čak pola miliona evra, a kako kaže preduzetnik je već 15 godina.

– Uvek sam razmišljala da mi koje se bavimo muzikom, pogotovo žene ne znamo kada će to stati. Moj Peđa je uvek želeo da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gde je netaknuta priroda. Trčkaraju divlji konji i prelepo je… To smo uzeli za nas, za porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lepo je – otkrila je Ivana Selakov, prenosi Blic.

Ona se osvrnula i na svoj odnos sa nevenčanim suprugom Predragom Mirkovićem, sa kojim je u vezi od 2008. godine.

– U početku je bilo – ima vremena, a sad nema poente. Imamo dete, imamo zajednicu koja je vanbračna… Sad kad bismo se venčali, kao čemu to. Mnogo je bitnije imati sklandu zajednicu i porodicu i da li je na papiru… Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo stan na Altini u Zemunu. Malo po malo… Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno, jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, videćemo da li ima glasa, prerano je – kaže Ivana Selakov.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare