DECA ANE ĆURČIĆ SE SKRIVAJU KOD OCA?! Zbog Zvezdana ih jure kriminalci, LUPAJU NA VRATA, celu podicu im uvalio u probleme?

Zadrugar Zvezdan Slavnić je navodno decu njegove bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić doveo u opasnost zato što se zbog kocke zadužio kriminalcima koji ih sada jure kako bi dobili svoje pare nazad.

Dok Ana Ćurčić sa Zvezdanom Slavnićem u „Zadruzi 6″ vodi maratonske svađe o tome ko je koga više uvalio u dugove, napolju se odigrava prava drama jer Aninu decu navodno jure krimosi kod kojih se Slavnić zaduživao dok je živeo s njima i prete im da će ih ubiti!

Naime, komšije tvrde da se njena ćerka Iva i sin Luka kriju kod svog oca jer su čuli da im na vrata lupaju neki sumnjivi tipovi koji, navodno, uteruju Zvezdanove dugove.

– Valjda su čuli da su neke pare uzeli unapred, pa verovatno misle da je Ana pre nego što je ušla u rijaliti obezbedila decu i ostavila im pozamašnu sumu, pa su hteli da ih ucenjuju, a možda i samo zastraše da bi kasnije naplatili dug. Pretili su im da će ih ubiti ako im ne otvore. Potezali su i repetirali oružje! Jeza je i nas prošla kad smo čuli te zvuke. Sreća, pa su deca sada kod svog oca, mada nije isključeno da će i njemu zakucati na vrata. Ovo su neki opasni tipovi koji očito ne prezaju ni pred kim – kažu navodno Anine komšije, ne želeći da se razotkrivaju da i oni ne bi bili umešani u ceo cirkus koji se odigrava od njenog ulaska „Zadrugu“.

– Zna se da ovi krimosi nisu nimalo naivni, oni mašu pištoljima i terorišu celu porodicu dok ne dobiju šta žele, a ova su deca skroz van tih priča, njih je majka štitila koliko je mogla od svih tih trauma koje je sama proživljavala sa Zvezdanom, piše Kurir.

– Otkako je i njena drugarica Milena potvrdila da su Anina ćerka i sin ostali u prvo vreme kod oca, kad se ona razvela i otišla da živi sa Zvezdanom, mnogi joj zameraju što je, maltene, istu stvar učinila i sada. Stavila je njega ispred svoje dece, ok, ovog puta zbog novca, ali mnogi joj zameraju što i dalje popušta čoveku koji ju je javno prevario i koristi svaku priliku da je psihički i fizički maltretira – zaključuju sagovornici.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare