KARLEUŠA PODELILA SVOJE STRAVIČNO SEĆANJE NA BOMBARDOVANJE! Komšije su joj uradile ovo kada je izašla ispred zgrade

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagramu po prvi put i otkrila šta je doživela od strane svojih komšija, 24. marta 1999. godine, pred početak bombardovanja.

Jelena Karleuša rođena je i odrasla na Novom Beogradu, a u trenutku početka bombardovanja bila je u svom stanu. 

Pevačica se danas, na godišnjicu početka NATO agresije na našu zemlju, oglasila na svom Instagramu i otkrila šta se zapravo desilo tog kobnog dana. 

– Da li se sećate gde ste bili 24. marta 1999. godine, u trenutku kada je počelo bombardovanje? – započela je ona i nastavila:

– Majka me je zvala iz studija i rekla da im slušaoci javljaju da već padaju bombe. Rekla mi je da odmah izađem iz zgrade i krenem u sklonište. Sećam se, obukla sam u tom trenutku najskuplje i najlepše što sam imala, a to je bio beli, dugački kaput od kašmira, koji mi je nabavila Ruška Jakić. Ako sruše zgradu, bar njega da spasim i sišla sa 7. sprata gde sam živela – počela je Jelena.

 Pevačica je zatim otrkila šta su komšije uradile kada su je ugledale ispred zgrade. 

Jelena Karleuša objava na Instagramu

– Ispred moje zgrade u Pariske komune bilo je na stotine ljudi i svi su zaćutali kada su me ugledali. Ćutke sam krenula kroz masu ne znam ni ja gde. Prvo su svi ćutali, a onda su počeli prvi uzvici, a onda i skandiranje k**vo, k**vo i gotova karijera. Jedan komšija mi se čak uneo u lice i pitao me: „Kome ćeš sad da pevaš?“ Imala sam 20 godina i nije mi bilo jasno zašto me mrze i da li to bombe padaju samo na mene kad su tako srećni što neću moći da pevam? Dok sam visoko podignute glave prolazila kroz masu, neko me je gađao u leđa nečim što je ostavilo veliku, masnu fleku po sred belog kaputa. Svi su se smejali. Zastala sam, ali se nisam okrenula, i nastavila dalje, dok mi je srce lupalo od straha. Taj strah nisu videli. Na kraju zgrade ulica je zavijala i naišao je taksi. Ugledala sam moju mamu. Ušla sam u taksi i otišle kod prijatelja. Nikad joj nisam ispričala za incident – napisala je Jelena.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare