UŽIVO, PARTIZAN – OLIMPIJAKOS: Neka pakao Arene večeras sruši i grčkog velikana, sve je spremno za SPEKTAKL!

Košarkaši Partizana večeras od 20 sati igraju protiv Olimpijakosa meč 30. kola Evrolige.

Uživo, 

Partizan – Olimpijakos: 2:0

Tok utakmice:

Prva četvrtina:

1. minut – Prve poene na meču postiže Jam Madar sa linije za slobodna bacanja 2:0

Uoči meča:

– Još malo je ostalo do početka meča, a atmosfera u Areni je spektakularna.

– Košarkaši Olimpijakosa izašli su na parket

Još dve! Košarkašima Partizana treba bar toliko pobeda kako bi se plasirali među osam najboljih ekipa u Evroligi i zaigrali u plej-ofu. Dobra stvar po crno-bele je što u poslednjih pet kola četiri puta igraju pred dupke punom Štark arenom, a loša što su ekipe koje dolaze mnogo jake.

Prvi težak meč u tom nizu na programu je večeras (20.00) – ekipa Željka Obradovića dočekuje Olimpijakos, vodeću ekipu na tabeli, koja ima 21 pobedu i osam poraza. Pamte igrači Partizana debakl koji su u prvom delu takmičenja pretrpeli na Pireju, bilo je tada 87:58 za crveno-bele, pa motiva da se osvete grčkom velikanu svakako ima. Međutim, ovoga puta bi prijala bilo kakva pobeda, pa i minimalna. Zna to i Obradović.

– Verovatno najteži mogući protivnik iz mnogo razloga. Igraju izvanredno. Za ovo vreme, dok smo mi pauzirali, odigrali su dve dobre utakmice u grčkom prvenstvu na način na koji i inače igraju. Ekipa o kojoj se sve zna – analizira goste trener Partizana i dodaje:

– Sem primarnog kontranapada, tu je i pozicioni napad, igraju zaista izvanredno sa velikim protokom lopte i nema praktično nijednog šuta koji nije izgrađen i koji nije dobar. Prva stvar koju treba da shvatimo jeste da moramo da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to. Što se tiče napada protiv njihove odbrane, probali smo na ova četiri treninga, pa ćemo videti kako će to da izgleda.

Olimpijakos je u Beograd stigao oslabljen, trener Jorgos Barcokas je bolestan i neće moći da vodi tim. Ovom informacijom bio je iznenađen i Obradović:

– Prvi put sad čujem… Ako je istina da ne dolazi, želim mu brz oporavak. Ne znam šta je, zvaću da proverim. Imaju druge trenere, koji sve rade.

KK Partizan
foto: Starsport

PLEJMEJKER Jam Madar: Imamo plan

Od Jama Madara navijači Partizana mnogo očekuju i na ovom meču. U poslednje vreme igra sjajno, mogao bi tako i da nastavi.

– Igramo protiv sjajne ekipe. Uostalom, prvi su na tabeli. Mi smo uradili sve što je do nas kad je taktika u pitanju. Analizirali smo, gledali utakmice, imamo plan. Imamo još pet utakmica, ne razmišljamo o top osam, a o fajnal-foru i da ne govorim, moramo da idemo utakmicu po utakmicu, težak nam je raspored – kaže Izraelac.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare