ONI SE ZALJUBE DOK KAŽEŠ KEKS! Ova 3 horoskopska znaka zavole brzo i lako, pravi su romantici, proverite jeste li među njima 

Kada je ljubav u pitanju, nekima je od nas potrebno malo više uveravanja, dok drugi bez puno razmišljanja uskaču u romansu.

Prema astrolozima, postoje tri horoskopska znakakoja se zaljubljuju brže, lakše (i fatalnije) od ostalih.

Lav

Lavovi su na glasu kao umišljeni, ali to ne znači da i oni ne traže fatalnu ljubav. Prema astrolozima, ovaj vatreni znak može biti vrlo strastven, ekstravagantan i romantičan.

Lavovi su željni pronalaska dugoročnog partnera koji može parirati njihovom entuzijazmu, smelosti i strasti, kažu astrolozi, a budući da se ne boje da izraze svoje emocije, možete očekivati ​​da neće bežati od brze veze.

Vaga

S vladajućim planetom Venerom koja vlada segmentom partnerstva, nije ni čudo što Vaga ne gubi vreme kada je ljubav u pitanju. Oni su rođeni romantici, tvrde astrolozi, stoga će svoju ljubav izjaviti potencijalno već na trećem sastanku.

„Vage su željne pronalaska partnera koji može zadovoljiti njihove intelektualne, društvene i emocionalne potrebe“, kažu astrolozi. Njihova pažnja je usmerena na društvenu povezanost i intelektualnu stimulaciju. Na njihovu sreću, ni drugima nije potrebno mnogo da im uzvrate ljubav zahvaljujući njihovom šarmu i koketnoj energiji.

Ribe

Ovo smo mogli da predvidimo – Ribe su preplavljene emocijama 24/7. Često ih opisuju kao beznadne romantičare jer su skloni najbržem i najdubljem zaljubljivanju, objašnjavaju astrolozi.

Privlače ih ljudi koji su ljubazni, puni razumevanja i otvorenog uma. Zbog ovog poznatog potencijala, Ribe su željne da pronađu srodnu dušu koja može da razume njihove snove i strasti. Imajući to na umu, ne zaboravite da razmislite o realnoj situaciji i okolnostima pre nego što zamislite venčanje u svojoj glavi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare