BARBI NADRILEKARKA OPET RADI ISTE TRETMANE! Olgici sude u Beogradu jer je unakazila 18 žena, a EVO ČIME SE SADA ONA BAVI! ŠOKANTNO 

Olgica Markanović (33), protiv koje je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo dve optužnice zbog sumnje da je estetskim zahvatima za koje nije imala licencu, u salonu u Beogradu unakazila lica 18 žena, ponovo radi i to u Bosni!

Podsetimo, suđenje Barbi nadrilekarki, kako su je prozvali zbog fizičkog izgleda, i dalje je u toku, ali joj je ukinut kućni pritvor, i kako se vidi po fotografijama koje redovno objavljuje na Instagramu, svoj posao zbog kog se i našla u pritvoru pre tri godine, prebacila je u susednu državu.

Profil Olgice Markanović
Profil Olgice Markanovićfoto: Printscreen/Instagram

– Na Instagramu je napisala da je osnivač edukativnog centra „Maderocentar“, a na stranici tog centra ponovo reklamira korekcije nosa, usana, kapaka i celog lica, hirurške zahvate, ali i tretman „plazma penom“, kojom je prema optužnici već unakazila lica žena – otkriva sagovornik Kurira.

Tužilaštvo

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu potvrđeno je za Kurir da je postupak protiv Olgice Markanović i dalje u toku pred sudom, da se saslušavaju oštećene, a potom treba da bude obavljeno veštačenje.

– Ona nema meru zabrane rada, jer su i ona kao i Sava Knežević radili nelegalno, na crno, bez propisanih uslova za rad.Čak i da ima meru zabrane, ona nebi važila van granica Srbije – objašnjeno je za Kurir.

Olgica Markanović
Olgica Markanovićfoto: Instagram/olgicamarkanovic

Olgica Markanović, podsetimo, bila je uhapšena 1. juna 2021, a 13. oktobra iste godine je prebačena u kućni pritvor, a godinu dana kasnije sud joj je dozvolio da se slobodno kreće. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u optužnici, kako je Kurir pisao, tražilo da bude osuđena na pet godina zatvora.

– Optužnicom se njoj i njenoj saradnici na teret stavlja da su u neregistrovanom „Medicinsko-estetskom centru Tayas“ u Beogradu neovlašćenom i nepravilnom upotrebnom sredstva „plazma-pen“ prouzrokovale trajna oštećenja na tretiranim delovima lica oštećenih, u vidu dubokih opekotina drugog B i trećeg stepena, uz istovremeno nedopuštenu primenu injekcione lokalne anestezije „lidokain – hlorida“, koja je predstavljala rizik po život oštećenih u slučaju alergijske reakcije usled nepostojanja antišok terapije i edukacije okrivljenih, kao i same primene uređaja „plazma-pen“ zbog korišćenja struje – saopštilo je tada tužilaštvo.

I njemu se sudi 

Sava postao nutricionista

Maser Sava Knežević, protiv kog se takođe vodi postupak pred Prvim osnovnim sudom, zbog sumnje da je izvodio u neregistrovanoj ordinaciji hirurške zahvate za koje koje nije imao ni odgovarajuću diplomu, niti licencu, takođe je nastavio da radi, ali kao nutricionista. Tokom trajanja sudskog postupka, on je potpuno promenio lični opis, kako sam tvrdi smršao 100 kilograma, i sada ljudima deli savete preko Instagrama o ishrani i treninzima, ali reklamira i određene preparate za gubljenje kilograma.

U salonu u Beogradu, kako se navodi, sprovodile su hirurške procedure suženja i podizanja nosa, uklanjanja nosne grbe, smanjivanja podbratka i uklanjanja strija na stomaku, kao i podizanja očnih kapaka i zatezanja kože oko usana i očiju, istih usluga koje sada reklamira u Bosni.

– Na suđenju, ona je negirala krivicu. Iznoseći odbranu, istakla je da je aparat koji je ona koristila „plazma pen“ dostupan u slobodnoj prodaji i da ne mora da ga koristi ili kupi medicinsko lice, kao i da za rukovanje tim aparatom „ne treba odgovarajuća škola“. Ona je tada čak rekla i da se ona nikada nije predstavljala kao doktorka, kao i da nije nosila „beli, već roze mantil na kom nije pisalo dr, nego samo njeni inicijali“ – podseća izvor.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare