Abazović: Kavački klan je u vrhu Uprave policije 

Crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović izjavio je danas da je zahvalan Europolu što je uspeo da otvori svu komunikaciju i dokaže ono što je on mnogo puta na direktan i indirektan način upićivao, a to je, kako tvrdi, da organizovani kriminal vlada Crnom Gorom.

Naše javno obećanje da ćemo se toga rešiti se svakim danom ispunjava – Kavački klan je u vrhu Uprave policije, poručio je Abazović, prenose Vijesti.

„Nadam se da će oni koji su na čelu te organizovane kriminalne grupe na kraju biti procesuirani“, dodao je on za TV Nova M i naveo da je ponosan na ponosan na akciju SDT-a i SPO-a.

Na pitanje oseća li ličnu odgovornost, jer je pomoćnik direktora Uprave policije za borbu protiv organizovanog kriminala Dejan Knežević, koji je juče uhapšen, dobio zahvalnicu zbog rada u policiji, Abazović je istakao da je Knežević stupio na dužnost u martu 2021. godine.

„I ubrzo je sproveo opsežnu akciju hapšenja vođa kavačkog klana na čijem je čelu Slobodan Kašćelan i zbog toga je dobio zahvalnicu“, navodi.

Dodaje i tada je pokrenuto ovo što se danas dešava.

„Da li je to prikriveno radio ili nije radio za to mora snositi odgovornost. Mi imamo jasnu politiku – ni po babu ni po stričevima. I to je to“, dodao je Abazović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare