VOLIM TE I ŽELJAN SAM TE! Car prolio reku suza pred Aleks, ona ga oduvala! (VIDEO) 

Filip Car sinoć je otvorio dušu Aleksandri Nikolić i izjavio joj ljubav, ali ga je ona na opšte iznenađenje, odbila.

Filip je, verovatno pod dejstvom alkohola, shvatio da je njegova najveća ljubav u rijalitiju Aleksandra Nikolić koju je nedavno prevario s Majom Marinković, ali i sa Milicom Veselinović.

Car je sada, ipak, priznao Aleksandri, kroz suze, da je nju najviše voleo od svih:

– Znaju one zašto ja radim sra*a napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja Grujić znale napolju šta i zašto radim ove godine. Znaju one. Ne krijem ja, radim sr*nja jer sam takav i da mi ne bi bilo još gore kad sam u emociji i ludilu. Znala si i ti (Aleks) zašto radim sr*nje i znala si kakav si i govorio sam ti. Ja sam inače kriv za sve, ali mog tebi da kažem i uperim prstom da sam sve napravio radi tebe i ti to jako dobro znaš. Znam ko jedini u ovoj kući mene voli i ko se saoseća sa mnom. Tebi ne mogu prepisati nijedan svoj problem, nisi ih ti napravila ja sam, ali nisi ti kriva nikome osim meni. Sve jedno sr*nje si mi napravila ti. Nisam ti prao mozak ni za šta što me je bolelo i mučilo jer sam iskreno osetio ono što si znala – počeo je on, dok ga je Aleks gledala zbunjeno.

– Ne mogu ti ja napraviti… – zbunjeno je počela Aleksandra, ali joj Car nije dao da dođe do reči.

On je počeo da objašnjava svoje ponašanje od prošle godine, kada je Dalilu varao sa Sanjom Grujić i Anom Jovanović:

– Prošle godine sam odlazio Ani i Sanji pa mi one nisu radile probleme, pa sam se vraćao. Ove ove godine rade probleme jer su Milica i Maja, a ti znaš da se ove godine neću vraćati jer bi bio isti problem. Iskreno, najiskrenije ti se kunem da sam napravio i sa Milicom juče i danas sr*nje i ovo sa Majom, one znaju zašto, a znaš i ti – ubeđivao je Filip Aleksnadru u svoje emocije, ali ona je odlučila da ne nasedne:

– Ne znam – kategorično je kazala Nikolićeva, da bi Filip počeo da joj obećava „kule i gradove“:

– Znaš kao što znaju i one. Neću više raditi sr*nja, napravio sam ih, ali ne radim iskreno i od srca kao sa tobom. I sad kad sam napravio sr*nje znala si kako mogu završiti i šta sam osećao. Neću ni tebi više doći, a ti si znala koliko te volim i šta sam osećao prema tebi, znaš me tri godine, poznaješ me. Neću biti sa tobom nikad jer si mali pokvareni folirant koji samo mene voli i ja to znam. Ti mene ne možeš isfolirati jer me voliš. Ne želim ništa i neću biti sa tobom, ali napravio sam sr*nja da mi ti ne oprostiš i da ja sebi ne oprostim. Ja tebi ne trebam kao ni ti meni, nikad u životu ne bi uspeli radi hiljadu i jedne stvari, ali znaš da sam bio iskren i da se nisam za*ebavao sa tobom. Koliko sam te zavoleo i koliko sam se promenio, a sve si napravila da ispadne sve najgore – priznao je Filip car svoje emocije, javno, a potom je usledio „hladan tuš“:

– Ne bih se ni ja nikada pomirila sa tobom – odbila ga je Aleksnadra, ali je Filip nastavio:

 Ni ja sa tobom, a znaš koliko sam te željan i koliko te volim. Osećao sam i mir i spokoj prvi put ovde sa tobom. Voliš me i pomirila bi se sa mnom odmah, ali ja ne mogu – stavljao je Car Aleksandri reči u usta, a to ju je iznerviralo.

Nikolićeva je tada za sve okrivila Filipa:

– Ne, ne bih. Kakav si ti čovek? Ti si kriv, sam si sve želeo- odgovorila mu je Aleksandra, ali je on nastavio da joj izjavljuje ljubav.

– Sve bih dao da mogu, sve bih dao da mogu, ali ne mogu. Mogu par dana, ali nije to to kao sa tovom, kao kad si ti osetila i kad je bilo sa tobom. Napravi nešto i diskvalifikovaćeš me – otvoreno je Filip tražio od Aleksandre da nema vezu sa drugim muškarcima u „Zadruzi 6“, ali ona mu je odmah stavila do znanja da neće: 

 Neću Filipe, niko mi se ne sviđa.

Međutim, to Cara nije razuverilo, pa ju je ponovo napao zbog ponašanja kada je on očijukao s Majom.

– Da, ali šta si radila prvi dan kad sam bio sa Majom – pravdao je svoje postupke popularni rijaliti igrač, što je Aleksandru ponovo iziritiralo:

– Ti nisi je*ao zbog mene nego zbog sebe. Kako možeš – rekla je Aleks.

Tada je Filip shvatio da ovoga puta nema prođu kod Aleksandre:

 Želim ti sto puta bolje od mene. Znaš da te volim, osetila si to i u vezi sa mnom i dok ove svari radim. Ako sam sa njima ja se lečim, ako nisam ja bih prišao tebi. One su meni bezbolne, a ti si znala da si bolna – rekao je Car.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare