Saslušan kum hirurga sa VMA osumnjičenog da je 27 dana tukao Ivanu: Sledeće nedelje on daje prvi iskaz 

Kum Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA osumnjičenog da je brutalno pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu, saslušan je u Trećem osnovnom tužilaštvu. Kako saznajemo, sledeće nedelje će Nikola prvi put biti saslušan i dati svoju izjavu.

„Svedok je ispitan. Izjasnio se o svemu i rekao da nema saznanja o tome šta se dešavalo. Takođe je naveo da je bio tu kada je došla policija, da je sve vreme imao komunikaciju sa Ivanom kada se sve dešavalo. Tu je bila i njena prijateljica i njen rođeni brat koji je policajac. Naveo je da porodicu dobro poznaje, da je Nikola sjajan čovek i prijatelj, i naveo da ga stalno zovu pacijenti i pitaju kako je. Dodao je da u ovom slučaju samo treba razmišljati o deci“, rekao je.

Inače, Nikola je u sobi u Okružnom zatvoru sa tri cimera i dane provodi na lekovima za smirenje.

„Njegove kolege sa VMA i pacijenti su tražili da im se odobri da mogu da mu dođu u posetu. Takođe račun za uplatu novca sa kojim može da raspolaže u pritvoru. Inače, mnogi od njih zovu i pitaju kako je, jer fali kolektivu“, rečeno je za naš sajt.

„On je stabilan, svestan je posledica dela koje je počinio. Normalno rezonuje i redovno uzima terapiju jer ima bolest kože pristiju na rukama. Takođe redovno uzima lekove za smirenje, jer pritvor nije njegovo prirodno okruženje. Brat mu redovno dolazi u posetu, bila mu je i sestričina, a ima i sestru u Švajcarskoj koja planira da dođe“, rečeno je za naš portal.

Supruga I. O. (42) je imala operaciju pre 10 dana i nakon što je izašla iz bolnice nakon operacijepreuzela je brigu o troje maloletne dece.

„Ona je imala operaciju lakta, bila je na ortopediji i puštena je iz bolnice. Sa njom je njihovo troje maloletne dece“, rekao nam je sagovornik iz istrage slučaja.

Nikola je, kako se sumnja, zlostavljao I. O. 27 dana, navodno su sve posmatrala deca. Za to vreme, hirurg sa VMA je bio na bolovanju.

„On nije radio mesec dana, bio je na bolovanju, jer ima bolest zbog koje mu krvari koža na prstima i izgubio je osećaj u rukama“, rekli su za naš portal.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je 3. februara pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare