„STRAŠNO JE ŠTA RADE NAŠEM DETETU“ Zvezdanova majka PRVI PUT progovorila o sinu: „Čula sam se sa Mokom posle 30 godina, OTKRIĆU PRAVU ISTINU“

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica, istakla je da joj je važno da konačno progovori i otikrije pravu istinu o odnosu Ane i Zvezdana. Kako je istakla, ne želi da progovori da bi bila slavna, već zato što joj je strašno kroz šta prolazi Mokin i njen sin.

– Strašno je šta rade našem detetu. Svako ima pravo da radi ovde šta hoće, e pa kad imaju pravo, neka bar sad znaju istinu. Nisam se oglašavala, ali sam ja najkompetentnija. Živela sam najduže sa njim, živela sam i sa Anom i sa Zvezdanom. Živela sam i sa njom sama – kaže majka Slavica.

Drama sa Zvezdanom koja se odigrava u „Zadruzi“ ponovo je zbližila nju i Moku nakon, kako kaže, četrdeset godina.

– Mi se nismo videli gotovo četrdeset godina, osim dva puta na nekim sahranama. Čuli smo se posle trideset godina i ovo je stvarno stvar da se čujemo. On je bio u braku, ja nisam, ali što se mene tiče mogli smo i da se družimo svi – rekla je Zvezdanova majka za Hype.

Kako je za sebe rekla je rekla da najbolje zna ovu situaciju, a najavila je i da sprema veliko otrkivanje prave istine.

Iako se nedavno pisalo da se nalazi u lošem stanju, majka Zvezdana Slavnića otkrila je za Hype da se ni malo ne oseća kao baka.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare