SAHRANILA OBA SINA I MUŽA, ŽIVI SAMA Monstrumi iskoristili tešku sudbinu žene, pa je mučili i silovali, u selu kod Zrenjanina ZBOG NJIH VLADA STRAH 

S. K. (68), brutalno su napali, mučili, silovali i opljačkali Ljuba N. (32) i maloletnik, koji su ubrzo uhapšeni. Kako pričaju meštani Radojeva iz Nove Crnje, uhapšeni mladići su poznati kao nasilni i problematični, a zbog njih celo selo živi u strahu!

Kako saznajemo od komšija u pitanju je žena koja nikada „ni mrava ne bi zgazila“, a njena sudbina je veoma teška.

– Sahranila je oba sina i muža, živi sama, žena je operisana pre dva meseca, ovo je strašno. Ti monstrumi su znali da je sama, mislili su da novac drži u kući. To treba odmah streljati, ja bih njih osudila na doživotni zatvor – priča jedna od prijateljica žrtve.

Kako pričaju meštani Radojeva, uhapšeni mladići su i ranije pravili nasilne inicidente.

– Tu ženu znam odmalena, bila je uvek prema svima dobra, strašno je šta je doživela – prokomentarisao je jedan mladić za „Blic“.

Uhapšeni monstrum već bio u zatvoru

– Oni su toliko problematični, ovo selo je puno propalica, mi se svi plašimo. Noću ne znam ko može da mi upadne u kuću. Oni su baš opasni, znam ih, žive jednu ulicu od mene, idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i Ljuba ranije, imao je nanogicu – priča uznemirena žiteljka Nove Crnje.

Komšinica je za „Blic“ ispričala da su napadači uništili celu kuću nesrećne žene, da je sve polomljeno i u haosu.

Kako kaže, meštani bi trebalo da pokrenu peticiju i isteraju nasilnike iz sela.

– Prijavljujemo ih policiji, ali džabe, policija dođe oni i njih psuju! U oči ih gledaju i psuju, kad izađu iz zatvora odmah nastave da divljaju – ispričala je uplašena komšinica.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ljubu N. (32) i maloletnika (17) zbog sumnje da su ženi (68) iz kuće ukrali novac i mobilne telefone i da je Lj. N. prethodno silovao žrtvu.

Ljuba N. je uhapšen i zadržan 48 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. Maloletnik je priveden kod sudije za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare