MAJKA I SIN (3) POGINULI U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI: Nikoli se pokvario automobil, pa na njih NALETEO KAMION! Jeziva sudbina

Nikola Kortni (34) i njen trogodišnji sin, Lukas Pejdž, poginuli su na A180 u blizini Imingema u Linkolnširu, kada je kamion naleteo na njihov plavi Ford Fokus u petak uveče.

Policija Hambersajda saopštila je da zvanična identifikacija tek treba da bude obavljena, ali su majka i sin, oboje iz Skantorpa u Linkolnširu, identifikovani od strane njihove porodice.

Policija je takođe objavila srceparajuću fotografiju nasmejanog dečaka Lukasa koji izgleda kao da se igra u traktoru, obučen u skafander sa vunenom kapom na glavi.

„Njihove porodice i dalje dobijaju podršku od specijalizovanih obučenih stručnjaka i partnerskih agencija i tražili su da se poštuje njihova privatnost u ovom neverovatno teškom trenutku“, saopštio je portparol policije.

Užasna nesreća dogodila se u petak oko 21.06 časova, saopštila je policija, prenosi Kurir.

Beli kamion, koji se kretao u pravcu zapada duž A180 između Stalingboroa i Broklsbija, sudario se sa stacionarnim Fokusom.

Policija je saopštila da smatraju da se automobil pokvario u kolovoznoj traci.

Portparol je dodao: „Potpune okolnosti sudara biće utvrđene tokom istrage i zamolili bismo ljude da ne spekulišu o okolnostima nesreće.“

„Nastavljamo da apelujemo na sve svedoke koji još nisu razgovarali sa nama da nam se jave“, dodali su.

Policija je apelovala na vozače sa snimkom kontrolne kamere na kojem se vide vozila pre sudara da stupe u kontakt.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare