„ZA NOĆ PROKOCKAO 26.000 EVRA“ Drug otkrio mračne tajne iz prošlosti Zvezdana Slavnića: „OSTAO JE BEZ IČEGA“ 

Zvezdan Slavnić jedan je od najaktuelnijih učesnika Zadruge 6. Neposredno pred ulazak u rijaliti, on je govorio da mu je motiv za učešće da se predstavi u što boljem svetlu, te da ga javnost ne pamti po ubistvu koje je počinio pre 24 godine kada je usmrtio Olivera Jovanovića zbog banalne svađe.
Međutim, nakon nekoliko meseci on je javno prevario svoju suprugu Anu Ćurčić, koja ga je optužila za brutalno nasilje, a od tada u javnost gotovo svakodnevno isplivavaju jezivi detalji njegove prošlosti.

Sin Moke Slavnića nije krio da je strastveni kockar, a sada je Alo! redakcija došla do ekskluzivnih saznanja da je Zvezdan za samo jedno veče prokockao čak 26.000 evra.

– Zvezdan je jako poročan čovek koji je prethodnih godina prokockao mnogo novca i u kazinima je ostavio svu imovinu. Nakon izlaska iz zatvora, on se kontrolisao, bio je svestan da nema stalan izvor prihoda i uglavnom je igrao aparate u koje je ubacivao manje sume novca. Tako je bilo sve dok nije potpisao ugovor za Zadrugu 6 i dobio deo honorara unapred – otkrio je na početku razgovora izvor dobro upućen u Slavnićev život.

– On je unapred dobio 30.000 evra, a čim se novac našao u njegovim rukama on je odlučio da poseti kazino. Odmah je počeo da igra na velike uloge, a kada je video da gubi novac, umesto da ustane od stola, sve više je povećavao ulog. Svi su mu govorili da odustane, da sačuva pare, ali on nikoga nije slušao. Ponavljao je kako je „ovo njegova ruka“ i kako će da vrati sav novac koji je izgubio. Međutim, došlo je do toga da ostane bez dinara – prepričavao je sagovornik.

– On je to veče na kocki izgubio 26.000 evra! Ostao je bez ičega! Bio je svestan da će Ana poludeti kada sazna da je ponovo pogazio svoju reč, te je odmah po ulasku u stan počeo da plače i da govori kako se kaje. Brzo je izmanipulisao da mu oprosti obećavajući joj da nikada više neće ponoviti tako nešto, a ona mu je kao i uvek praštala – rekao sagovornik za kraj.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare