Besni Srbin pravio haos u Bolonji: Šutirao flašice i reklame, trener se pravio lud 

Bolonja je ove sezone jedno od prijatnih iznenađenja Serije A, ali u poslednje vreme atmosfera nije najbolja u timu jer je glas podigao najzvučniji član tim Marko Arnautović.

Srbin rođen u Beču je protiv Lacija (0:0) drugi meč uzastopno ostao na klupi a da nije ni ušao, zbog čega je počeo da pravi scene. Čim se završila utakmica austrijski reprezentativac je šutirao flašicu vode i reklamne table na putu ka svlačionici, piše italijanski Skaj.

Arnautović je besan odjurio u svlačionicu nezadovoljan što ponovo nije dobio ni minut, iako je prvi strelac ekipe sa osam golova. Ipak, trener Tijago Mota prednost u poslednje vreme daje Musi Barouu i Džošui Zirkzeu, što se ne sviđa Marku.

Zanimljivo je da Bolonja nije postigla gol ni u prošlom susretu sa Torinom (1:0) i to još više podgreva nezadovoljstvo momka sa korenima iz Loznice, piše Blic.

Jeste Arnautović bio van terena zbog povrede, potom i suspenzije, ali je sada spreman za igru. Međutim, Mota ga „ne vidi“.

– Ljut zbog isključenja? Nisam video, morate njega da pitate. Marko ne igra jer drugi trenutno zaslužuju da igraju. Barou je bio dobar, Zirkze akođe. Hajde da vidimo šta će biti u sledećem meču – rekao je Mota, koji je hteo da smiri tenzije.

Bolonja sledeći meč igra u subotu kada gostuje Salernitani. Ostaje da se vidi da li sa Arnautovićem.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare