ZAPALJEN DŽIP U VRNJAČKOJ BANJI: Vlasnica tvrdi da joj prete na društvenim mrežama 

Za sada nepoznati počinioci zapalili su u petak oko 19 i 30 časova, automobil marke „lend rover“, koji je bio parkiran u garaži porodične kuće u Vrnjačkoj Banji.

– Pozvala me komšinica i rekla mi da mi gori auto u garaži. Odmah sam krenula da evakuišem dete, rekla je Olja Remetić, čiji je džip zapaljen.

Kako je ispričala vlasnica, u tom trenutku je ona sa ćerkom sedela u dnevnoj sobi.

– Suprug i sin kojem je inače juče bio rođendan, samo pet minuta pre toga su otišli do grada. U šoku sam – ispričala je Remetić.

Prema njenim rečima, vrata od garaže su u tom trenutku bila otvorena, i najverovatnije da su napadač, ili više njih, u prolazu bacili nešto zapaljivo.

– Kada sam prišla autu, videla sam ispod auta plamen žute boje, nešto nalik na baklju ili zapaljivi koktel. Nisam smela da priđem. Oslobodila sam pse koji su bili u blizini. Onda su pristigli vatrogasci, ali je vatra već zahvatila celo vozilo – rekla je Olja Remetić.

Ona napominje da nikome ne duguje novac niti je sa bilo kim u svađi ili konfliktu. Ali, kaže da već neko vreme trpi nasilje sa jednog profila na instagramu.

– Već dve godine, sestra i ja smo žrtve neviđenog govora mržnje na društvenim mrežama. To se ogleda u omolavažavanju, pretnjama, uvredama i iznošenju neistina. Ne znam šta je krajnji cilj – naglasila je ova Vrnjčanka.

Povodom ovog slučaja, u kraljevačkoj policiji rekli su da se intenzivno radi na otkrivanju počinilaca ovog dela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare