Majka osmoro dece pozvala mališane i rekla da se uskoro vraća kući, od tad je prošlo 3 meseca: Sad je pronađena njena krv u spaljenom vozilu 

Majka osmoro dece iz Mičigena nestala je pre tri meseca nakon što je pozvala decu i rekla da će uskoro biti kod kuće. Njena krv pronađena je sada unutar njenog spaljenog, napuštenog vozila.

FBI je rekao da postoji dokaz da je Heder Mej Keli (35), koja je nestala 10. decembra, možda žrtva ubistva. Njena porodica je rekla da je njen dečko „osoba od interesa“ u slučaju.

Heder je 10. decembra oko 21 sat napustila kuću, svoju decu je pozvala oko 22.20 sati i rekla da će se brzo vratiti – ali se to nikad nije desilo.

Njen spaljeni pikap pronađen je sledećeg dana. Istražitelji su pronašli kosu i krv unutar vozila, a DNK test je potvrdio da krv pripada Heder.

Rođak, koji je pronašao njeno vozilo, rekao je da je video crveni automobil kako se brzo udaljava sa lica mesta.

Zamenik šerifa je primetio njeno vozilo na istoj lokaciji 16 sati ranije, pre nego što je prijavljen nestanak majke. Tada vozilo nije bilo zapaljeno, prenosi „Njujork post“. On je navodno obeležio vozilo kao napušteno i ostavio ga tamo.

U međuvremenu, njen dečko (37) uhapšen je četiri dana nakon nestanka Heder i nalazi se u pritvoru.

Muškarac, koji nije imenovan, bio je na uslovnoj slobodi i nosio je nanogicu dok je izvršavao kaznu u kući zbog trgovine droge i ubistva.

Kuća se nalazi u blizini mesta gde je pronađeno spaljeno vozilo nestale majke.

Čini se da je nanogica bila deaktivirana u noći kada je Heder nestala. Nakon toga je izašao iz kuće.

Uhapšeni je rekao sudiji da je skinuo nanogicu jer mu jedan od braće nestale žene slao preteće poruke. Njegov telefon je bio isključen u noći nestanka Heder, ali je kasnije otkriveno da je bio u području u blizini mesta gde je pronađen njen pikap.

On za sada nije optužen za ubistvo.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare