„DOBILA SAM STARATELJSTVO“ Tanja Savić o bivšem mužu, novoj ljubavi, fitnes instruktoru, već smislila i ime za ĆERKU 

Tanja Savić prethodnih godina prošla je kroz agoniju nakon što je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju.

Decačci su sada sa majkom u Srbiji, a pevačica otkriva da joj je trebalo mnogo truda kako bi sinove izvela na pravi put i spasila ih od lošeg uticaja oca.

– I dalje nije sve sjajno i bajno u mom životu. Dugo su mi emocije bile zakopane, sada izlaze na površinu. Dešava mi se da budem tužna, a da ne znam zašto, nešto me steže. Često plačem kada sam sama – rekla je najpre Tanja koja je otkrila da se u potpunosti posvetila majčinstvu, piše Kurir.

– Dobila sam starateljstvo i što se viđanja tiče, otac se ne oglašava, ne znam šta bih rekla po tom pitanju. Ne viđa ih. Za svoju decu bih možda i trpela taj strah i stres samo da su oni srećni, činila bih to i dalje, da je to njihova želja da ga vide, ali mi u zajednici ne možemo da budemo. Tata ih ne zove – rekla je Tanja.

Progovorila je i da je zavela fitnes trenera.

– Ne, ja zaista imam svog fitnes trenera, zove se Nikola, inače je bokser, iz Smedereva je i zaista nema ništa između nas – otkrila je Tanja.

Savićeva priznaje da bi volela da pronađe pravu ljubav i sa njim dobije ćerku.

– Volela bih da imam ćerku, zvala bi se možda Alisa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare