DRAGOVIĆ POZIVA NAVIJAČE ZVEZDE NA PROSLAVU ROĐENDANA: Želimo da protiv Novog Pazara navijanje bude kao na DERBIJU

Crvena zvezda u nedelju, 12. marta, dočekuje Novi Pazar u okviru 26. kola domaćeg šampionata.

Ulaz na tribine stadiona „Rajko Mitić“ je potpuno besplatan, a Aleksandar Dragović je iskoristio priliku da pozove sve navijače na proslavu 78. rođendana. Igraće ponovo u tandemu sa Stefanom Lekovićem, jer je Strahinja Eraković prohlađen.

 Nalazimo se u sjajnoj formi gde smo vezali pet uzastopnih pobeda u prvenstvu, uz to doneli smo trijumf u večitom derbiju, odigranom dan pred rođendan našeg kluba. Na stadionu je bilo preko 35 hiljada ljudi i kada je stadion pun, jednostavno uživamo u atmosferi, koja nam uvek daje vetar u leđa. Sada i zvanično proslavljamo rođendan na Marakani, a ulaz je besplatan – rekao je Aleksandar Dragović i nastavio:

– Jedva čekamo nedelju i sigurni smo u pune tribine, jer svi znaju da su Delije najbolji navijači na svetu i prave spektakl na svakom meču, posebno u ovakvim prilikama. Još pre nego što sam došao u Zvezdu, mnogi su mi pričali o proslavi rođendana i načinu na koji ga navijači na utakmicama obeležavaju, prošle godine sam i doživeo to, zaista je neverovatan osećaj. Uvek je lakše igrati uz neprestanu pesmu i sjajnu atmosferu, koju ima malo ko u Evropi i svetu, zato nema sumnje da će utakmica protiv Novog Pazara biti posebna za sve nas.

Pravi spektakl se očekuje na Marakani, a popularni Drago je kratko poručio svim zvezdašima da će fudbaleri učiniti sve da produže pobednički niz.

– Želimo da nastavimo pobednički niz, znamo koliko je utakmica protiv Novog Pazara bila emotivno zahtevna za nas u prvom delu Superlige Srbije. Imaćemo veliki motiv protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu, ali naravno, daćemo sve od sebe da pružimo odličnu fudbalsku predstavu za našeg 12. igrača i obradujemo ga sa nova tri boda. Želimo svi zajedno kao prava crveno-bela porodica da proslavimo 78. rođendan, koji znamo da veoma znači svima koji nose Zvezdine boje u srcu. Vidimo se na Marakani – zaključio je Aleksandar Dragović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare