PRVO OGLAŠAVANJE MARKA U JEKU NAGAĐANJA O RAZVODU OD LUNE Miljković otkrio pravu istinu, a evo šta kažu KOMŠINICE

Luna Đogani i Marko Miljković oduvek su važili za jedan od skladnijih parova na estradi, javno su isticali svoju ljubav, bili jedno drugom velika podrška, prebrodili mnoge krize, ali njihovi potezi upućuju na to da prolaze kroz bračnu krizu.

Sve je počelo od Luninog rođendana, koji joj Marko kao što je bio slučaj prethodnih godina nije javno čestitao. Takođe se nije pojavio na njenoj zabavi, a na društvenim mrežama u poslednje vreme nema njihovih zajedničkih fotografija, zbog čega su počele da kruže priče da se razvode.

Mi smo posetili kraj u kojem žive, ali njihove komšije baš i nisu bile rade da komentarišu ovaj par. 

Ipak, radnica iz obližnje radnje nam je rekla da ih u poslednje vreme ne viđa zajedno.

– Luna i Marko često svraćaju, ali u poslednje vreme uglavnom odvojeno. Miljković je dolazio pre dva, tri dana sa detetom, a odmah sledeći je bila Luna isto sa detetom – rekla je radnica, koja nije želela da otkriva svoj indetitet. S obzirom da je kiša lila kao iz kabla, nije mnogo ljudi bilo na ulici.

U jednom momentu se pojavio Marko kojem se baš žurilo. Pitali smo ga šta se dešava s njegovim i Luninim brakom i zašto nije bio na njenom rođendanu.

– Bio sam jako bolestan. Uostalom, vidite da ulazim u zgradu, nisam se odselio, a to znači da je sve u najboljem redu – rekao je Miljković za Kurir, a na naše pitanje zašto supruzi nije javno čestitao rođendan kao što je to uvek radio, našalio se: – Da novinarima malo zagolicam maštu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare