Sahranjena Sanja iz Pirota koju je SVIREPO UBIO MUŽ: Godinu dana se borila protiv progonitelj koji joj je oduzeo život 

Sanja M. (47), vlasnica obućarske radnje iz Pirota koju je ubio bivši partner Miroslav Marković (55), sahranjena je na lokalnom groblju.

Nju je dok je kupovala voće hicem u glavu usmrtio Miroslav, muškarac koji ju je proganjao nakon raskida. Osumnjičeni je imao i zabranu prilaska, a nesrećna Sanja se više od godinu dana borila za svoj mir.

– Na večni počinak ispratili su je porodica, prijatelji i rođaci koji su za nju imali samo reči hvale – kaže Kurirov sagovornik, koji podseća da se Sanja M. pravno više od godinu dana borila protiv nasilnika, inače, vlasnika menjačnice.

Kako navodi sagovornik, ubijena je imala dosta problema sa bivšim partnerom od koga je živela u strahu od kad su se rastali.

– Nasilnik je svoju žrtvu maltretirao i zlostavljao tokom emotivne veze, da su svi u Pirotu znali da je tuče. Nesrećna žena je odlučila da ga ostavi zbog nasilja koje je trpela – podseća izvor Kurira i dodaje:

– Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja. Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, pretio… Vapila je za pomoć, usudila se i prijavila nasilnika, ali je i pored svih mera zabrane prilaska i komuniciranja Miroslav Marković u nedelju izvršio svirepi zločin nasred ulice.

Zločin se, podsetimo, dogodio u nedelju oko devet sati kada je žena zverski ubijena dok je kupovala voće na Trgu Oslobodioca Pirota. Osumnjičeni je prekršio meru zabrane prilaska Sanji i ispalio joj metak u glavu. Nakon zločina je otišao u policiju i priznao šta je uradio.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare