BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ UBIJEN U MAKEDONIJI? Zadrugarka je ovako pričala o momku koji je sad UBIJEN u krvavom obračunu

Zadrugarka Aleksandra Nikolić više puta je bila dovođena u vezu sa opasnim momcima.

Sada makedonski mediji ne prestaju da bruje o oružanom obračunu u kafe baru u Staroj skopskoj čaršiji u kojem su dve osobe ubijene, a kako prenosi Kurir, jedan od ubijenih je bivši dečko Nikolićeve.

Inače, Aleksandra Nikolić pre ulaska u „Zadrugu“ bila je u burnoj vezi sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnost ispovesti nije imala reči hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela ozbiljno nasilje.

Takođe, ona je nastupala u makedonskim klubovima, gde je i upoznala žestokog momka, sa kojim je počela ubrzo da živi u Skoplju. 

– Zbog njega sam napustila posao, jer mu je smetalo da igram. Bilo mi je lepo sa njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni – pričala je ona u svojoj ispovesti.

– Pošto sam ceo život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: „Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru.“ 

Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga.

Inače, kako su preneli makedonski mediji, do obračuna je došlo u ponedeljak, oko 20 časova, kada je nekoliko ljudi pucalo na J.K. i E.I, koji su preminuli na licu mesta, dok je A.T. prevežen u bolnicu.

Policija je, prema snimcima TV Telma, blokirala obližnju ulicu između skopske tvrđave i stare čaršije, a portal „A1 on“ (a1on.mk) je objavio da je povređeno sedam osoba koje su se tu zatekle.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare